Electronic nose pattern, sensory profile and flavor components of cold stored 'Spring Belle' peaches: Influence of storage temperatures and fruit maturity assessed at harvest by time-resolved reflectance spectroscopy

VANOLI, MARISTELLA;SPINELLI, LORENZO;TORRICELLI, ALESSANDRO
2015-01-01

2015
Acta Horticulturae
9789462610798
Cold storage; Non-destructive method; Peaches; Sensory quality; Sugar and acid composition; Horticulture
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
Vanoli_AH_2015b.pdf

Accesso riservato

: Publisher’s version
Dimensione 253.87 kB
Formato Adobe PDF
253.87 kB Adobe PDF   Visualizza/Apri
Vanoli et al PEACH2013 revised.pdf

accesso aperto

: Pre-Print (o Pre-Refereeing)
Dimensione 493.22 kB
Formato Adobe PDF
493.22 kB Adobe PDF Visualizza/Apri

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11311/981342
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 1
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 2
social impact