Sfoglia per Autore
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Effects of the equilibrium atmosphere on Taleggio cheese storage in micro perforated packaging
2022-01-01 Ghisoni, F.; Fiorati, A.; Florit, F.; Braceschi, G. P.; Maria Lopez, C.; Rebecchi, A.; De Nardo, L.
Development of a Generalised Equilibrium Modified Atmosphere Model and its Application to the Taleggio Cheese
2022-01-01 Florit, Federico; Fiorati, Andrea; Ghisoni, Filippo; Pozzoli, Gabriele; Rota, Renato; De Nardo, Luigi
Development of acid-free chitosan films in food coating applications: Provolone cheese as a case study
2024-01-01 Casalini, Roberto; Ghisoni, Filippo; Bonetti, Lorenzo; Fiorati, Andrea; De Nardo, Luigi
Mostrati risultati da 1 a 3 di 3
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile